Alarmszerviz
Biztonságtechnika

06-23-510473
06-30-9427156

Lakásriasztók

Vezeték nélkülik

Távfelügyelet

Gépjármű védelem

Gsm riasztók

Leírások, rajzok

Áraink

E-mail küldés

. . . Ajánlott
Linkek

     
    Rádiótelefonos riasztó, hívó és sms küldő készülékek lakások és gépjárművek védelmére.  
       
    Autóba, lakásba, meglévő riasztó mellé vagy önállóan telepítve.  
       
Gsm riasztóinkról:   Ahol a vezetékes telefonos átjelzés nem megoldható, ott jó szolgálatot tehet a Gsm telefonvonalat használó riasztó és átjelző készülék vagy gsm pager.
A készülékek riasztás esetén hívást indítanak illetve sms-t küldenek a megadott számokra.

Állítsa be a hívószámkijelzést és egy megkülönböztetett csengőhangot a hívások azonosítására !

A hívószám kijelzés illetve a különböző szöveges üzenetek biztosítják a hívó készülék azonosítását.
Ha pl. hívás érkezik "Autó" néven akkor kinyitották a kocsinkat. Ha "Telefonvonal hiba" sms-t kapunk akkor a lakásriasztónk vezetékes telefonvonala szűnt meg. Vagy "Motor blokkolva" sms érkezik a telefonunkra ha az automatikus motorblokkoló elektronika megállította az illetéktelenül elvitt autónkat. De akár "Emelés" szövegű üzenetben értesülhetünk az elszállítási kísérletről is. A variációk száma szinte korlátlan. Tipustól függően alkalmazhatjuk a különböző értesítő üzeneteket, használhatunk jelzőhangokat a hívás alatt, vagy akár behallgathatunk a védett térbe.

 
       
Felhasználása:     Lakásriasztók kiegészítőjeként hívást és sms-t küld az Ön által megadott számokra. Vonalas telefon mellé önálló egységként, vagy vezetékes vonalon bekötött távfelügyeleti szolgáltatás mellé kiegészítőként ajánlható a G-Com .  
       
      Autóba, riasztás vagy ajtónyitás jelzésére, a G-Tel gsm telefonhívó alkalmas. Összeállítható mini lakásriasztó rendszerként rejtett kapcsolós hatástalanítással. Nyitás vagy mozgás érzékelők köthetők rá.  
       
      Autó önálló vagy kiegészítő védelmére a Guard telefonhívó és automatikus motorblokkoló készülék való. Használata egyszerű. Akkor is megvédi az autót, ha nincs gsm térerő.  
       
      Liftek vészcsengőjének kiegészítése gsm hívással vagy sms küldéssel a Lift-Com modullal történhet. A modulra 4 lift riasztás jelzése köthető rá. A meghibásodásról liftenként különböző sms-t küld.  
           
      Lakásriasztóként néhány nyitás ill. mozgásérzékelőt rákötve hívást ill. sms-t kaphat a Modular-Gsm riasztótól.  
           
      Univerzális Gsm kapcsoló egység a BELL Comm, amely akár sms visszajelzést is küld a megadott számokra. Nyithatunk vele kaput, kapcsolhatunk fűtést, riasztót, vagy bármi mást.  
       
Címünk:

2045. Törökbálint
Pistály dűlő 53.

Céginformáció

Térképvázlat