Alarmszerviz
Biztonságtechnika

06-23-510473
06-30-9427156

Lakásriasztók

Vezeték nélkülik

Távfelügyelet

Gépjármű védelem

Gsm riasztók

Leírások, rajzok

Áraink

Megrendelés

E-mail küldés

. . . Ajánlott
Linkek

     
    Riasztószerelés és javítás  
       
A riasztó kiválasztása:  

A lakások, irodák stb. többségébe hagyományos vezetékes riasztórendszereket telepítünk.
Ezek a riasztók általában minden igényt kielégítenek. Legyen a választott rendszer ismert, jó nevű gyártó terméke. Ilyen pl. a Digital Security Control's ( DSC ) ami kanadai illetőségű cég. A magyarországon telepített riasztók többségét ezzel a rendszerrel szerelték. Nem véletlenül. 1986 óta telepítünk riasztó rendszereket, és a telepített rendszereinknél igen csekély a meghibásodások száma. Ezek is külső tényezőkre, mint villámcsapás túlfeszültség, akkumulátor zárlat vezethetők vissza. Ennek köszönjetően a DSC termékekre 3 év garanciát vállalunk !

Egy megfelelőnek mondható védemi rendszer felépítését tekintve a következőkből állhat:
Különálló riasztó központ, kezelőegység akár több is, valamint szabotázsvédett dupla házas saját akkumulátoros sziréna. A szobákba ill. a konyhába stb. passzív infra mozgásérzékelők ( feltétlenül a helynek megfelelő tipusok legyenek). A bejárati ajtóra nyitásérzékelő reed relés , a többi nyílászáróra ha igény van rá további nyitásérzékelők szerelhetők fel. A vezetékek és a részegységek szabotázsvédelmére egy külön zónát alakítsunk ki. Helyet kaphat nagy üvegfelületek védelmére egy-két akusztikus üvegtörés jelző, illetve szükség esetén füstjelzők. Legyen lehetőség a rendszert részlegesen is élesíteni. Így akár a hálóból bekapcsolhatja a garázst vagy a nappalit védő rendszert.
Továbbá a riasztót felügyeleti szolgálathoz is be lehessen kötni, vagy tudjon akár az Ön saját mobiljára is jelzést küldeni.

A DSC riasztóközpontok többsége alkalmas arra, hogy jól azonosítható jelzést küldjön az Ön mobiljára riasztás esetén, és ha ezt fogadja a megfelelő gomb megnyomásával, a központ nem zaklatja tovább. És mindezt külön egység nélkül. Teljesen INGYEN. Külön telefonhívó felszerelése nélkül a meglévő telefonvonalon keresztül.

 
       
Távfelügyelet:   A távfelügyeleti szolgáltatás a riasztó rendszerek bekötését jelenti egy 24 órás távfelügyeleti központba.
Segítségével láthatóvá válik minden, az objektumban történő olyan esemény, mint pl. a riasztó ki- és bekapcsolása, támadás, betörés, tűz, stb. Az ügyeletes diszpécserek éjjel-nappal számítógép segítségével figyelik a távfelügyeletre csatlakoztatott riasztóközpont állapotát. Riasztás esetén haladéktalanul indítják a kivonuló szolgálat járőrautóját és értesítik az előfizető által megadott személyeket, szervezeteket. A kivonuló szolgálat a helyszínen biztosítja az előfizető személye és vagyontárgyai védelmét.
Az esetleges téves riasztások ( pl késedelmes kikapcsolás ) lemondása telefonon keresztül a személyazonosítás és egy titkos kód megadásával történhet.
A felügyeletre csatlakozhat vezetékes telefonvonalon, vagy Gsm hálózaton is.
 
       
    Ha többet szeretne tudni a távfelügyeleti szolgáltatásról vagy ingyenes bekötési ajánlatunk érdekli, kattintson ide!  
       
Jelzés mobilra:   Értesítés a saját mobilunkra riasztáskor vagy hiba esetén.
Riasztás esetén ha van a lakásban vezetékes vonal, jól azonosítható jelzést kaphatunk a saját mobilunkra.
Külön egység nélkül ! Ha nincs vezetékes vonalunk, riasztás vagy hálózatkimaradás esetén hívást és sms-t kaphatunk az általunk megadott telefonszámokra, ha kiegészítjük riasztó rendszerünket egy mobiltelefonos hívóval. A készülékbe helyezett sim kártyáról felügyeleti havidíj nélkül. További részletek a Gsm riasztók címszó alatt találhatók.
 
       
Mi van az akciós csomagokban ?   Tulajdonképpen mindent tartalmaznak ami egy riasztó rendszer telepítéséhez szükséges. Nekünk csak a felszereléshez szükséges anyagokat, kötőelemeket (pl csavar, tipli) illetve az alapvető szerszámokat kell előkészíteni.
  • riasztó központ
  • számkódos kezelőegység
  • nyitás érzékelő
  • mozgás érzékelő
  • kültéri szabotázsvédett sziréna
  • hálózati tápegység
  • akkumulátorok
  • vezetéket a csomaghoz külön igény szerint vásárolhat

Ha a csomag tartalmán kívül más vagy több érzékelőre bővítőre lenne szükség, ezt is biztosítani tudjuk.
A tartozékok ill. kiegészítők rendelési oldalunkon megtekinthetők. Kattintson ide !

 
    Mini   A csomagok netto ára szerelve  
A csomagok:   1 db 4 zónás DSC vagy Pyronix központ számkódos kezeő, 1 db passzív infra mozgásérzékelő 1 db nyitás érzékelő, 1 db akku, beltéri Bentel sziréna 64900  
             
    Montage        
    1 db 4 zónás DSC vagy Pyronix központ, 1 db kezelő, 1 db passzív infra mozgásérzékelő,1 db nyitás érzékelő, 2 db akku, tápegység, saját akkus sziréna. 79900  
             
    Home        
    1 db 4 zónás DSC vagy Pyronix központ, 1 db kezelő, 2 db passzív infra 2 db nyitás érzékelő, 2 db akku, tápegység, saját akkus sziréna. 89900  
             
    Család        
    1 db 6 zónás 2 partíciós bővíthető DSC központ, LED kezelő, 4 db passzív infra, 2 db nyitás érzékelő, 2 db akku, tápegység, saját akkus sziréna. 107900  
   

Önnek a fenti összegen felül -az extra kívánságokat kivéve- semmilyen plusz költsége nincs !

 
       
Kiszállási díj:   Budapest területén és közvetlen budai vonzáskörzetében 3000, vidékre 3000 +30 Ft/km. Ajánlat adáskor kiszállási díj NINCS !  
       
Egyéb szerelési és javítási árainkat itt találja !  
Címünk:

2045. Törökbálint
Pistály dűlő 53.


Céginformáció

Térképvázlat