Alarmszerviz
Biztonságtechnika

06-23-510473
06-30-9427156

Lakásriasztók

Távfelügyelet

Gépjármű védelem

Gsm riasztók

Csináld Magad

Leírások, rajzok

Áraink

Megrendelés

E-mail küldés

. . . Ajánlott
Linkek

   
 
   

Autóriasztó , immobiliser és más autólopás gátló berendezések . Gsm értesítő megoldások.
gsm pager autóriasztó lopásgátló gsm riasztó immobiliser rablásgátló ugrókódos riasztók lopás védelem gsm hívó szenzoros lopás gátló távirányító motorblokkolás sms jelzés

 
    Elektronikus védelem már 3000 Ft-tól !  
               
    A legtöbb gyári immobiliser olyan a kedvelt tipusából felkészült tolvajnak, mintha az összes autó ugyanazzal a kulccsal lenne nyitható. A sorozatgyártás ugyanis nem kedvez az egyedi megoldásoknak. Ha megteheti, ne hagyja autóját kiegészítő védelem nélkül.  
    A legredményesebbek a rejtett kapcsolós, vagy késleltetett működésű rendszerek. Nehezebb a feladatot megoldani, ha nem tudjuk mivel állunk szemben. Ezek a lopásgátlók a meglepetés erejével hatnak. Feladva ezzel a leckét még a legjobb "szakembereknek" is.  
       
    Ne könnyítse meg a tolvaj dolgát ! Soha ne tegyen ki az elektronikus védelemre utaló matricát vagy feliratot az autójára !  
       
       
  Egyszerű indításgátló érintős hatástalanítással   Szenzor
Nagyáramú relével felépített szenzoros indításgátló egység. A gyújtás bekapcsolása után egy rejtett pontot és az autó bármely fém részét kell egyszerre megérinteni ahhoz, hogy hatástalanítsuk.
Tovább...
   
               
  Rablásgátló késleltetett motorblokkolással   S-Block
Általában jó ha láthatóan védett az autónk. Erre jó a mechanikus védelem, de a leghatásosabb a meglepetés ereje. Az S-Block működése láthatatlan a tolvaj számára. Ha nem hatástalanítunk, akkor egy perc múlva féklámpa villogtatás mellett megállítja az autót. Meglévő riasztó mellé vagy önállóan is az egyik leghatásosabb védelem. Szervizállásba kapcsolható szükség esetére.
Tovább...
   
               
  Ugrókódos távirányítós riasztók   Codeperfect Minimax Euro és Ultramax
Mabisz minősített ugrókódos távirányítós autóriasztók. Az ajtók, csomagtér és motortér védelmén kívül a központi zárat is vezérli. Az ultrahangos változat az utastér belső védelmét is ellátja pl. az üveg betörése esetére. Az indítás gátlás a minimaxnál külső relével, az ultramax esetén beépített relével van megoldva. Az ultrahang érzékenysége 3 fokozatban állítható a panelen.
Tovább...
   
     
    A legfontosabb telefonhívás az Ön autójától érkezik !    
               
    Ha megszólal egy riasztó, sajnos már szinte senki sem figyel rá. Fontos, hogy Ön azonnal értesüljön ha kinyitották az autót. A megoldás a Gsm telefonhívó, amely az ajtó nyitására vagy a sziréna megszólalásakor felhívja az Ön által megadott számot.
Bármilyen tipusu autóba önállóan vagy riasztó mellé is beszerelhető készülékek.
   
               
  Gsm pager ( telefonhívó )   G-Tel
Gsm telefonos értesítő egység. Az ajtó nyitását telefonhívással jelzi a tulajdonosnak. Automatikusan élesedik a gyújtás lekapcsolása után 1 perccel. Ajtónyitásra, vagy a sziréna megszólalására tud hívást kezdeményezni. Van közvetlenül szirénára köthető változata is.
Tovább...
   
               
  Gsm hívó automatikus motorblokkolással   Guard
Gsm hívóval egybeépített késleltetett motorblokkolású lopásgátló készülék. A gyújtás lekapcsolása után automatikusan élesedik a rendszer. Az ajtó nyitását telefonhívással jelzi, majd ha a gyújtást bekapcsoljuk, de elmulasztjuk a hatástalanítást egy perc múlva az autó leáll akkor is ha nincs térerő. A motor blokkolását, a készülék Sms küldéssel is jelzi. Szervizbe vitelkor "szervizállásba" rakható.
Tovább...
   
               
Valószínűleg hallott már róla, de ha még nem olvasta itt van egy kis érdekesség. Az egyik internetes fórumon megjelent egy "szakvélemény" az autók ellopásáról. Megoszlanak róla a vélemények. Nem nevezném alap műnek, de mégis vannak benne megfontolandó részek. Kommentár nélkül elolvashatja a letöltött irást, ha érdekli egy magát autótolvajnak nevező véleménye. Letöltés itt.
Címünk:

2045. Törökbálint
Pistály dűlő 53.

Céginformáció

Térképvázlat

 
Ha regisztrál oldalunkon, a budapesti kiszállást máris megspórolta !

Ha meg szeretné rendelni valamelyik készüléket,
kérem kattintson ide.