Alarmszerviz
Biztonságtechnika

Lakásriasztók

Távfelügyelet

Gépjármű védelem

Gsm riasztók

Csináld Magad

Leírások, rajzok

Áraink

Megrendelés

E-mail küldés

. . . Ajánlott
Linkek

       
    Lakásriasztó kiegészítése Gsm hívó és sms küldő egységgel.    
         
    Egészítse ki lakásriasztóját Gsm telefonhívóval !    
    Lakásriasztó szerelés mellé regisztrált látogatóink a G-Com telefonhívót ajándékba kaphatják.    
         
G-Com telefonhívó:   Lakásriasztó kimenetére csatlakoztatható gsm hívó és sms küldő készülék. Két indító bemenete van. Az egyik állapot jelzés továbbítására, a másik tipikusan riasztási jelzés továbbítására való.
Az egyes bemenet telefonvonal vagy tápfeszültség kimaradás jelentésére illetve a helyreállás továbbítására való. Az egyes bemenet aktiválásakor sms üzenetet küld az első telefonszámra pl: "telefon vonal hiba" szöveggel. Ha a vonal helyreállt akkor a Sim kártyán tárolt első számra "telefon vonal ok" üzenet érkezhet. A bemenetet a riasztó központ erre felprogramozott kimenete vagy bármilyen más áramkör indíthatja. Az indító jel folyamatos nulla szintű.
A második bemenetet riasztás jelzésére használhatjuk fel. Ekkor az első tárolt számra telefonhívás majd pl: "riasztás" szövegű sms megy, majd a készülék megcsörgeti a Sim kártyán második és harmadik helyen tárolt telefonszámokat is. A hívások után újra figyelő üzemmódba kerül. A bemenetet a riasztó központ sziréna indító negatív kimenete, vagy az erre felprogramozott (Pgm) kimenet indíthatja. A vezérlő jel negatív impulzus.
A készülék rendelkezik a telefonkészülék tápellátásához szükséges kimenettel is, amit az akku helyére kötve a telefon saját akkumulátorára nincs szükség. A modul tápellátását a riasztó központ 12V-os saját akkujáról, vagy szünetmentes 12V-os kimenetéről vehetjük.

A telefon és a Sim kártya beállítása után a klészülék üzembe helyezhető.Helyes csatlakoztatás esetén, a tápfeszültség ráadása után a telefon készülék bekapcsolja magát, majd fellép a sim kárty a által meghatározott hálózatra. Egy percen belül a panelen lévő sárga üzemállapotot jelző LED villogása jelzi, hogy a telefonhívó kész a bemeneteire érkező jelzések fogadására. Ettől fogva a 12V tápfeszültség meglétéig a rendszer folyamatosan üzemben marad.

   
         
Fontos tudnivalók:   A telefonkészülék Ericsson A1018, vagy T10 tipusu lehet. Az elküldendő üzeneteket a telefonban, a hívandó telefonszámokat a Sim kártya első 3 helyén tároljuk. Ha kártyát vesz, kérje a titkos kezelést és azt, hogy a szolgáltató se küldjön reklám üzeneteket a mobilunkra.
A kártya PIN kódját tiltsa le, az üzenetrögzítót illetve hangpostát kapcsolja ki. Ebben az esetben, ha nem akarja, nem kell felvennie a telefont hívás esetén. Ezt az üzenetrögzítő sem teszi meg, így nem fogy le az egység a kártyájáról.
A kártya érvényességét jegyezze fel és ha lehet időben töltse fel, vagy cserélje ki a Sim kártyáját.
   
         
    * a telefonhívó modult telefonkészülék és Sim kártya nélkül adjuk, készülék külön vásárolható hozzá    
         
Címünk:

2045. Törökbálint
Pistály dűlő 53.

06-23-510473
06-30-9427156


Céginformáció

Térképvázlat

   

Ha most rendeli meg lakásriasztó szerelését, akkor egy Bonusz-Ajándékot is választhat akár 17.400 Ft értékben ! *

* Basic, standard vagy extra csomag szereléssel együtt való rendelésekor regisztrált vásárlóinknak !

 


Ha ajándékot is szeretne a riasztórendszer telepítés mellé, kérem kattintson ide !


Ha megtetszett a riasztók mellé telepíthető gsm telefonhívónk, rendelje meg most !