riasztó gsm telefonhívás gsmriasztó lakásriasztó autóriasztó
       Lakásriasztók       Riasztó javítás       Gsm riasztók       Kamerák és rögzítők       Távfelügyelet       Autóvédelem       Kiegészítők      Home        

Gsm riasztók felhasználási területeiGsm riasztó a lakásban

Mit ér a riasztórendszer, ha csak helyi riasztást ad és nincs a közelben Ön vagy bárki aki tenni tudna valamit? Persze ott a távfelügyelet. De ha nincs, akkor ugye jó lenne ha legalább egy telefonhívást kapna arról, hogy történt valami esemény a lakásában, irodájában?

Lakásriasztó rendszerekhez illeszthető vagy akár önálló riasztóként beköthető gsm telefonkapcsolattal működő un. gsm átjelző, másnéven gsm riasztó vagy gsm hívó lehet a jó megoldás.

Egy megfelelő sim kártya behelyezésével ezek az eszközök hívást vagy akár sms-t is tudnak küldeni riasztás esetén. Az Ön mobilján csak el kell tárolni a gsm készülék telefonszámát és betörés esetén pl. " Lakás riasztás"  néven hívás érkezhet amit egy külön csengőhanggal is elláthatunk.Gsm riasztó és lopásgátló az autóban

24 órás védelem gépjárműve számára amit akkor is értesíti Önt a behatolásról, ha éppen egy  bevásárlóközpont parkolójában hagyta az autóját. A korlátlan hatótávolság a gsm telefonos átjelzésnek köszönhető.

Autóba épített gsm riasztónk ajtónyitásra hívást küldd az Ön mobiljára, majd ha a kocsit beindítják egy percen belül automatikusan blokkolja a motort. A motorblokkolás feloldása telefonhívással történhet.
Üzemszerű használat esetén a beszálláskor megcsörren a telefonunk, majd a mágneskulcs megfelelő pozícióhoz közelítése után indíthatunk. A hatástalanítást egy LED fénye jelzi.


Gsm telefonos vezérlések

Ha távolról szeretné fűtését bekapcsolni vagy jelzést szeretne kapni a telefonjára egy adott eseményről a gsm vezérlésekkel meg lehet oldani a problémát. Pl. otthon 5 °C alá csökken a hőmérséklett vagy kifogyott a cola az automatából, esetleg távirányítással akarja kapcsolni a riasztóját vagy telefonról nyitni a kapuját a Kiegészítők menüpontban a Gsm eszközök között  találhat rá megoldást.
KÜLDJÖN E-MAILT VAGY HÍVJON FEL !                                         
Elérhetőségeink minden nap :                                                
 Tel: 0630-9427156  
Információ kérés, javítás megrendelés,                                 
árajánlat kérés, biztonságtechnikai tanácsadás                   Email: info@alarmszerviz.hu

KATONA ATTILA
villamos üzemmérnök
elektronikai és mechanikai
vagyonvédelmi rendszer-
    tervező és szerelő
    Copyright © 2016 Alarmszerviz Biztonságtechnika